Actueel

Chantal Hünen nieuwe Collega van Bestuur MosaLira

Chantal Hünen

Met ingang van 1 januari 2023 treedt Chantal Hünen toe tot het College van Bestuur van onderwijsstichting MosaLira. Met Chantal halen we als onderwijsstichting een inhoudsdeskundige met meer dan 32 jaar ervaring in diverse rollen en functies aan boord.

Chantal over haar nieuwe uitdaging: “Wat mij in MosaLira aanspreekt is de diversiteit aan scholen in een stedelijke omgeving en ook het werken vanuit het Rijnlands gedachtengoed. Dat is namelijk de manier waarop ik altijd heb gewerkt en wat ik nu kan voortzetten binnen MosaLira. Ik ga met name aan de slag met de portefeuilles onderwijs en personeel en daarnaast het versterken van de samenwerking met de ketenpartners; deze onderwerpen passen goed bij mijn inhoudelijke kennis.”

Chantal is getrouwd en woont samen met Roy, dochter Chianna, zoon Cerino en Pepe, een golden retriever in Heerlen. Samen met collega-bestuurder Jean-Pierre Giesen vormt Chantal Hünen vanaf het nieuwe kalenderjaar het bestuur van MosaLira. Wij wensen haar alvast een fijne afronding bij haar huidige werkgever en heel veel succes bij haar start in januari.

Andere berichten

20 sep 2022

Aandacht in de Week van het Werkgeluk

22 jun 2021

Yvonne Stegen te gast bij ‘Met het Oog op Morgen’ over kansenongelijkheid in het onderwijs

03 jul 2020

Onderzoek haalbaarheid renovatie of nieuwbouw kindcentrum Scharn

Terug naar overzicht