Actueel

Drie nieuwe leden Raad van Toezicht

Sinds 1 maart heeft onze Raad van Toezicht drie nieuwe leden: Thieu Kikken, Marieke Kraak en Daria Severina. Samen met de zittende leden Harm Wiertz, Thijs van der Hagen en Ferno Schneiders zien zij toe op het reilen en zeilen van onze stichting en het bestuur. Met deze drie nieuwe leden mag MosaLira rekenen op een scherp oog uit verschillende invalshoeken.

Thieu Kikken heeft ruime ervaring in (met name) het voortgezet onderwijs. Ooit begonnen als leraar Duits vervolgde hij zijn pad met een studie Bedrijfskunde en in de rol van directeur van diverse middelbare scholen in Limburg. Sinds 2012 is Thieu voorzitter van het College van Bestuur van Stichting Onderwijs Midden-Limburg. Veel mensen kennen hem ook als voorzitter van Limburg Lions, een project gestart in 2008 om het Limburgs handbal weer terug naar de top te brengen.

Marieke Kraak heeft als moeder van drie pubers inmiddels ruimschoots ervaring op het gebied van school, schoolkeuzes, kwaliteit van onderwijs en het hart dat docenten hebben voor het vak en ‘hun’ kinderen. Als professional en mede-eigenaar van innovatiebureau The Next Lab is zij dagelijks bezig organisaties te helpen met het versnellen van hun innovaties en de transformatie die daar vaak voor nodig is.

Daria Severina is afgestudeerd in financiën en controlling. Gecombineerd met haar postdoctorale opleiding in Corporate Finance en werkervaring in bedrijven als SABIC en FrieslandCampina brengt zij ervaring mee uit de financiële sector. Vanaf 1 april 2023 zal Daria ook beginnen aan een nieuwe uitdaging bij ASML, waar ze haar kennis en expertise zal blijven toepassen om de organisatie te helpen groeien.

Welkom allen bij MosaLira en veel succes in deze nieuwe rol!

Op bovenstaande foto is de hele Raad van Toezicht te zien met van links naar rechts Thieu Kikken, Daria Severina, Thijs van der Hagen, Marieke Kraak, Ferno Schneiders en Harm Wiertz.

Andere berichten

10 jun 2024

Kijkje op de bouw

18 jul 2022

‘Eigen’ Jaarboek Maastricht voor schoolverlaters Montessori Kindcentrum

03 jul 2020

Onderzoek haalbaarheid renovatie of nieuwbouw kindcentrum Scharn

Terug naar overzicht