Vacatures

De mooiste baan ter wereld!

Worden wie je bent, is dat niet het mooiste wat er is? Vriendschappen sluiten en nieuwe dingen leren. Jezelf overwinnen. Ontdekken dat de wereld aan je voeten ligt. Elke dag spelen onze leerlingen de hoofdrol in een verhaal over vriendschap en avontuur. En jij? Jij bent de springplank van hun geluk. Jij brengt hun talent tot leven.

Bij MosaLira vertrouwen we op verbinding en vakmanschap. Op onszelf en op elkaar. We zijn allemaal anders en we zijn samen verantwoordelijk. Voor wat we leren en hoe, voor wat we doen en voor wie. Zeg nou zelf, dat is toch de mooiste baan ter wereld?

Vacatures

Magazine

Vergroot je wereld

Bij MosaLira heeft iedereen een stem. Ook de leerlingen laten graag van zich horen. In kindcentrum De Geluksvogel schuiven de leden van twee leerlingenraden om tafel om te praten over hun rol.

Leestijd 5 min.

Ook leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben, vinden bij MosaLira een passende plek. Liefst op een reguliere school, in het speciaal (basis)onderwijs als het nodig is. Leon Kik en Arn Tonk vertellen hoe ‘hun’ specialisten helpen bij passend onderwijs.

Leestijd 5 min.

Als op 16 maart de scholen sluiten, moeten 5.000 leerlingen en 650 personeelsleden thuis aan de slag. Voor het IT-team van MosaLira een enorme klus. “Die trein liep al, maar we gingen in één klap van boemeltrein naar TGV!”

Leestijd 5 min.

Joan van Zomeren en Jean-Pierre Giesen zijn de ‘collega’s van bestuur’. Vanuit het Rijnlands gedachtegoed geven ze richting aan MosaLira. “Als je goed vertrouwen hebt, in vakmanschap en drive, ontstaat er heel veel ruimte.”

Leestijd 5 min.

Om beginnende leerkrachten goed op weg te helpen, zorgt MosaLira de eerste jaren voor een persoonlijke coach. Ook is er het Leernetwerk starters, dat ruimte biedt voor het delen van ervaringen. Starters Ies Quaedackers en Kim van der Put vertellen over hun ervaringen.

Leestijd 3 min.

Lees alle artikelen