Vergroot je wereld 

De wereld ligt aan hun voeten, hoe geweldig is dat? Vandaag zijn ze piloot of brandweerman. En morgen prinses. Puur en onbezonnen, vol verwondering. Groep na groep, jaar na jaar, zie je ze groeien. Veilig om te worden wie ze zijn. En jij? Jij bent de springplank van hun geluk. Jij brengt hun talent tot leven.

Jij en ik, wij hebben de mooiste baan die er is. We vieren de verschillen. Omarmen en benutten ze. Onze leerlingen zijn allemaal anders. En wij gelukkig ook. Juist omdat we allemaal anders zijn, vormen we samen een krachtig geheel. Er is voor elke leerling een passende school, voor ieder van ons een passende plek. Voor al onze scholen een eigen gezicht.

We vertrouwen op verbinding en vakmanschap. Op onszelf en op elkaar. Samen zijn we verantwoordelijk. Voor wat we leren en hoe, voor wat we doen en voor wie. Voor schouderklopjes en duwtjes in de rug. We mogen onszelf zijn en krijgen de kans ons te ontwikkelen. We bieden ook elkaar een stevige basis. 

Zo vergroten we dag voor dag, les voor les, onze wereld. We zorgen voor elkaar en voor de wereld van morgen. Want goed onderwijs stopt niet bij de schoolpoort, en ook niet bij de schoolbel. We halen de wereld naar binnen, stappen zelf naar buiten. Voor de prinsessen van vandaag, de piloten en brandweermannen van morgen. Samen geven we de toekomst vorm.

Vergroot je wereld MosaLira