Actuele vacatures Leraar


Vacature leerkrachten voor Campus Special Needs (SO/VSO) - reageren voor 15-2-2019
Binnen de Campus Special Needs bieden wij onderwijs aan leerlingen met speciale onderwijsbehoeften. We bieden onderwijs aan twee doelgroepen: het Speciaal Onderwijs (SO) en het Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO). Onze groepsleerkrachten hebben een professionele houding, zijn breed inzetbaar en dragen bij aan de ontwikkeling van de school. Meer informatie lees je in de vacaturetekst.

Vacature leerkracht Basisschool Manjefiek - reageren voor 16-2-2019
Naast het lesgeven in de bovenbouw geef jij mede vorm aan de ontwikkeling van onze school. Dit doe je door samen te werken, zodat je eigen en andermans kwaliteiten optimaal worden benut. Meer informatie lees je in de vacaturetekst.

Vacature leerkracht Integraal Kindcentrum De Geluksvogel - reageren voor 16-2-2019
We vinden het belangrijk dat onze leerkrachten boeiend en uitdagend onderwijs bieden waarbij de leerlingen worden gestimuleerd in hun persoonlijk ontwikkeling. Kunnen zien wat een kind nodig heeft en dit vertalen in je lesaanbod is daarbij essentieel. Meer informatie lees je in de vacaturetekst.

 

Vacature leerkracht groep 5 - reageren voor 16-2-2019
Voor onze school in Sint -Pieter zijn we op zoek naar een flexibele leerkracht. Je basisgroep is groep 5 (0,4 WTF). Basisschool Sint-Pieter heeft het predicaat "Excellente School".

Lees de vacaturetekst voor meer informatie.
Geen openstaande of geschikte vacature ?  stuur je (open)sollicitatiebrief en CV naar werken@mosalira.nl